• PRIME FASHION
  • PRIME FASHION
  • PRIME FASHION
  • PRIME FASHION

Σύνδεση Πελατών

Καλάθι

primefashion

Πολιτική Επιστροφών


Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους ή την επιστροφή της χρηματικής αξίας τους!
 
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που αποστάλθηκαν από το primefashion.gr και παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές. Η συσκευασία τους θα πρέπει να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν σε άριστη κατάσταση (χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες) και με όλα τα έγγραφα της αποστολής (π.χ. Δελτίο Αποστολής, Απόδειξη Λιανικής κλπ). Επιστροφές οι οποίες δεν πληρούν τις παραπάνω συνθήκες ΔΕΝ θα γίνονται αποδεκτές και θα επιστρέφονται στον πελάτη.
Το είδος που επιστρέφετε θα πρέπει να συνοδεύεται και από το συμπληρωμένο «έντυπο επιστροφής» που θα βρείτε εδώ εντός της αποκλειστικής προθεσμίας των δεκατεσσάρων (14) ημερών.
Για λόγους υγιεινής, η εταιρεία μας δεν θα δέχεται επιστροφές μαγιό, κολάν,
Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στις αποθήκες της prime fashion υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο.
  
ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Η πρώτη επιστροφή είναι ΔΩΡΕΑΝ για τις αποστολές εντός Ελλάδος με τη χρήση του courier που συνεργάζεται το primefashion.gr.
Για Κύπρο και εξωτερικό, το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη και μπορεί να πραγματοποιηθεί με οποιοδήποτε μεταφορική εταιρία επιθυμεί ο πελάτης!
Σε περίπτωση δεύτερης επιστροφής  που αφορά στην ίδια παραγγελία τα έξοδα για την επιστροφή και την παραλαβή της παραγγελίας θα πρέπει να καλυφθούν από τον πελάτη.
Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος της εταιρείας δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος.
Σε περίπτωση νέας παραγγελίας που θα βάλετε στο primefashion.gr χρεώνεστε με 4€ ως έξοδα αποστολής. 
 
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Η διαδικασία είναι απλή και γίνεται σε 3 εύκολα και γρήγορα βήματα!
 
1. Επικοινωνήστε με τα Ελτα Courrier
Επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το κατάστημα των Ελτα Courrier της περιοχής σας για να ενημερώσετε να παραλάβει το προϊόν από την διεύθυνση που θα τους υποδείξετε χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς. Εναλλακτικά μπορείτε να το παραδώσετε εσείς σε οποιοδήποτε κατάστημα των ΕΛΤΑ Courrier
 
2. Αποστείλετε το δέμα σας ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει μόνο για Ελλάδα)
Παραδώστε το δέμα προς επιστροφή στα ΕΛΤΑ Courrier με χρέωση παραλήπτη  PrimeFashionA.E 

Η διεύθυνση επιστροφής είναι η ακόλουθη:
 
PrimeFashionA.E
2ο χλμ Παλιάς Συμμαχικής Οδού Ωραιοκάστρου- Διαβατών
Τ.Κ 57013
Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310 414102, 2310 411715
 
3. Επικοινωνήστε μαζί μας! 
Επικοινωνήστε μαζί μας με email στην διεύθυνση [email protected], γράφοντας το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό παραγγελίας σας ενημερώνοντας μας ότι έχετε ήδη επιστρέψει μέρος ή ολόκληρη την παραγγελία. (Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε εσωκλείσει μέσα στο δέμα το σχετικό ««έντυπο επιστροφής» συμπληρωμένο.)
 
Μόλις παραλάβουμε το δέμα, εάν πρόκειται για αλλαγή σε νούμερο ή χρώμα πραγματοποιείται έλεγχος διαθεσιμότητας των προϊόντων που θέλετε να αλλάξετε. Εφόσον το προϊόν/ντα είναι διαθέσιμα, θα κάνουμε την αλλαγή και θα σας το επιστρέψουμε.
Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο θα επικοινωνήσουμε μαζί μας για να συζητήσουμε μαζί την αντικατάσταση της παραγγελίας σας.
 
Χρώματα 
Όσον αφορά τα χρώματα των προϊόντων μας, καταβάλλουμε πάντα μεγάλη προσπάθεια για να είναι όσο το δυνατό πιο κοντά στην πραγματικότητα. Παρόλα αυτά οι οθόνες των υπολογιστών ποικίλουν και για το λόγο αυτό πιθανόν να υπάρχει κάποια απόκλιση από το χρώμα που βλέπετε στην οθόνη του υπολογιστή σας σε σχέση με το πραγματικό χρώμα. 
  
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να αντικαταστήσετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας και επιθυμείτε επιστροφή του ποσού αγοράς θα πρέπει να  επιλέξετε «Επιστροφή Χρημάτων» στο σχετικό «Έντυπο επιστροφής» ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας στο 2310 414 102  ή μέσω email στο [email protected] αναφέροντας  τον αριθμό παραγγελίας αλλά και τον τραπεζικό σας λογαριασμό.
Όταν επιστραφεί το δέμα σας στις εγκαταστάσεις του primefashion.gr,  εξετάζεται για να επιβεβαιωθεί ότι βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση.  
Στη συνέχεια το προσωπικό μας θα σας ενημερώσει ότι παραλάβαμε το δέμα σας και επιπλέον θα σας επιβεβαιώσει αν μπορεί να γίνει η επιστροφή των χρημάτων σας. Εφόσον η επιστροφή των χρημάτων σας έχει επιβεβαιωθεί θα σας καταθέσουμε το ποσό της επιστροφής στο τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε σε διάστημα εντός 14 εργάσιμων ημερών.
  
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ
Εάν επιλέξετε «Πίστωση», θα γίνει πίστωση της αξίας του προϊόντος (ων) σε ειδικό κουπόνι που θα προμηθευτείτε από εμάς (με e-email) έτσι ώστε να χρησιμοποιηθεί σε επόμενες αγορές.