Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα biston.gr  έχετε τη δυνατότητα να  κάνετε τις πληρωμές σας επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω Τρόπους Πληρωμής:  

1)   Με ΔΩΡΕΑΝ αντικαταβολή όταν παραλάβετε στον χώρο που θα μας υποδείξετε. 

Όταν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής, αντικαταβολή, θα πρέπει να πληρώσετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας κατά την παράδοση στη τοποθεσία που έχετε δηλώσει, πληρώνοντας το αντίτιμο στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής. Η μέθοδος αντικαταβολής ισχύει ΜΟΝΟ για παραγγελίες εντός Ελλάδος και είναι ΔΩΡΕΑΝ.

2)   Με οποιαδήποτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Έχετε την δυνατότητα πληρωμής με χρήση πιστωτικής κάρτας ακολουθώντας τις βασικές οδηγίες πληρωμής. Βάζετε τα στοιχεία της κάρτας σας όπως σε όλους του μηχανισμούς πιστωτικών καρτών και ολοκληρώνετε την αγορά σας.

3) Με χρήση λογαριασμού PayPal.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο PayPal για να εξοφλήσετε τις αγορές σας. Με την ολοκλήρωση και επιβεβαίωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να επιλέξετε από την λίστα επιλογών την πληρωμή μέσω Paypal για να οδηγηθείτε στο online ασφαλές σύστημα συναλλαγών της Paypal όπου μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα μέσω λογαριασμού σας Paypal.

Η διαδικασία πληρωμής μέσω Paypal-Credit or Debit Card είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και συνήθως ολοκληρώνεται εντός λίγων λεπτών. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται.

 

4) Με κατάθεση ή μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό:

Όταν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό τα προϊόντα της παραγγελίας δεσμεύονται και θα παραδοθούν εφόσον έχει γίνει επιβεβαίωση της κατάθεσης του ποσού από το biston.gr

Στην κατάθεσή σας θα πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο σας, καθώς και ως αιτιολογία, ο αριθμός παραγγελίας. 
Το ονοματεπώνυμο που θα αναφέρετε στο δελτίο κατάθεσης της τραπέζης, θα πρέπει να είναι το ίδιο με το ονοματεπώνυμο που έχετε δηλώσει στην ηλεκτρονική φόρμα της παραγγελίας.

Είναι απαραίτητο ο Πελάτης να στείλει με e-mail στο info@biston.gr  την τραπεζική κατάθεση εντός 48 ωρών για να γίνει η επιβεβαίωση και να αποσταλούν τα προϊόντα. 

Εάν η απόδειξη πληρωμής δεν αποσταλεί εντός 48 ωρών η παραγγελία θα ακυρωθεί.

Ο λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να κάνετε κατάθεση είναι:

 

Eurobank

0026.0191.05.0200255780

Iban GR3602601910000050200255780